PG kep

Szia !

Hi !

Salut !

Paller Gábornak hívnak. Üdvözöllek a honlapomon ! Bemutatkozásképpen összeraktam néhány lapot magamról és a munkámról.

A munkáról szóló lapokon van ugyan egy önéletrajz, de az túl száraz, ezért itt is írok valamit magamról. 1968 február 6.-án születtem lenn Baranyában egy Sellye nevû kisvárosban. Sokáig éltem Pécsen is, Pécs nagyon kedves város nekem. Már több, mint 20 éve Budapesten lakom, Újpesten, de sose tudtam megszokni ezt a várost.

Szakmám szerint villamosmérnök vagyok, de errôl inkább a munkámról szóló lapokon olvashatsz. Itt viszont leírom, hogy nagyon szeretek túrázni, szinte minden hétvégén elvagyunk valamerre. Legkedvesebb tájaim persze azok, ahova ritkán juthatok el, a Zempléni-hegység, a Cserehát és persze a Mecsek. De azért remek dolog, hogy egy olyan szép hegységet járhatok gyakran, mint a Börzsöny.

25 éves koromban felfedeztem a néptancot, mint kitûnô szórakozást és azóta nagy táncházas vagyok. Mindenféle táncot próbáltam a töröktôl a bretonig, de a legnagyszerûbb mind közül a magyar. Próbáld ki, nem könnyû, de megéri.

Egy hosszasabb francia tartózkodás közben, unalomûzônek fedeztem fel az Internetet, ahol azóta is élénken tevékenykedek. Moderátora vagyok a HIX VITA nevû újságának. Ugyanakkor az Internetet egyfajta kiegészítônek tartom, ahol sok érdekes emberrel lehet találkozni, de mégsem helyettesíti a valódi élményeket.

Ha érdekel bármi, amit ezeken a lapokon látsz, vagy netán kedved lenne eljönni velünk barangolni valamerre, írjál bátran nekem ! Igyekszem minden levélre válaszolni.